CONTACT

 

 

OVER DEZE WEBSITE

 

DE JOB NAVIGATOR

HUP! AAN DE SLAG MET LEUK WERK!

 

Vandaag de dag wordt er van werknemers verwacht dat ze zich continue blijven ontwikkelen en alert zijn op wat er nu en in de toekomst van ze gevraagd wordt aan vakkennis en aan vaardigheden. Met de Job Navigator kun je nu eenvoudig zelf de handen uit de mouwen steken en aan de slag met Leuk Werk.

 

Aan de hand van een 6-tal prikkelende testen helpt de Job Navigator je inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheidskenmerken, geeft je perspectief en biedt je houvast. Op deze manier word je niet alleen bewust van wie je bent, wat je kan en waar je kracht ligt, maar word je ook bewust van jouw kansen en mogelijkheden op zowel de in- als externe arbeidsmarkt.

 

 

ZELF DOEN!

 

Hoe flexibel ben je eigenlijk? Ligt jouw marktwaarde wel zo hoog als je zelf denkt? Ben je tevreden met je huidige baan? De Job Navigator vertelt je, in tegenstelling tot veel traditionele loopbaanscans, -tools  of –instrumenten, NIET wat je moet doen, maar de Job Navigator stelt je in staat om zelf te gaan werken aan je inzetbaarheid. Een proces waarbij jij jezelf leert kennen, je jezelf kunt ontwikkelen en je zelf de verantwoordelijkheid neemt.

 

De Job Navigator is recht voor zijn raap en houdt je een spiegel voor. Een spiegel waarmee je niet alleen eens goed naar jezelf kijkt, maar de Job Navigator schetst ook een beeld van de manier waarop je huidige of potentiële werkgever naar jou zou (kunnen) kijken.

 

De Job Navigator daagt je uit, brengt je aan het twijfelen en zorgt voor een glimlach op je gezicht. Maar bovenal helpt de Job Navigator je om weloverwogen keuzes te maken met betrekking tot je loopbaan en gericht aan de slag te gaan met jouw inzetbaarheid.

 

Met de Job Navigator ben je eenvoudig in staat om te werken aan Leuk Werk.

Vragen over de Job Navigator?

 

Heb jij vragen over de Job Navigator of het gebruik hiervan? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of vul onderstaand formulier in. Dan we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!